Strategisk & praktisk kommunikation för verksamheter som spelar roll

Kommunikation som stärker anseendet

Gemensamt för våra kunder är att de vill spela roll. Med rätt kommunikationsstrategi och praktiska insatser gör Beckman Media & Kommunikation så att deras anseende är det rätta för de ska kunna nå sina mål.

Vi är duktiga på PR och på att få kundens budskap att nå den önskade målgruppen. Med erfarenhet av att jobba med tillväxtbolag, evenemang och destinationer vet vi att bra kommunikationsarbete inte bara stärker kundens affär utan också kan vara ett verktyg för affärsutveckling.

Våra kunder anlitar oss för att ta fram kommunikationsstrategier och formulera budskap men också för praktiska tjänster som investor relations, pressbearbetning, digitala möten och direktsändningar, produktion av rörligt material, nyhetsbrev och textproduktion.

Fredrik Beckman

VD, PR- och kommunikationskonsult
fredrik@beckmanmedia.se
+46 70 – 713 59 78

Birgitta L-Övferholm

Styrelseledamot

Tjänster

Streamade och fysiska event
Webbinarier, seminarier, stormöten, hybridmöten. Beckman Media & Kommunikation skapar rätt förutsättningar för verksamheter att framstå på rätt sätt. Vi gör allt från att producera, skapa manus för samtal, till moderering och bildproduktion med mycket hög kvalitet. Rätt anpassat för målgruppen för ditt budskap.
Medieträning, Kriskommunikation
Beckman Media & Kommunikation skapar trygga talespersoner, där rätt budskap i rätt situation står i centrum. Vissa kunder har vi haft årliga medieträningar för i över tio år, som utvecklat verksamhetens kommunikation. För andra har vi skapat möjlighet att bli hörd på rätt sätt i hårda mediestormar.
Produktlanseringar
Roadshows är kostnadskrävande. Inte minst om en fabrik ligger på en plats och resten av organisationen och/eller kunder är spridda nationellt eller internationellt. Beckman Media & Kommunikations direktsända lanseringsevent är kostnadseffektiva, alla får samma information samtidigt och eventet kan ses igen efteråt.
Företags- och hållbarhetskommunikation
Beckman Media & Kommunikation får rätt intressenter och målgrupper att förstå varför en verksamhet är viktig. Just nu handlar en verksamhets anseende mycket om vilken roll den i olika lösningar för de problem samhället står inför. Det hjälper verksamheten att upplevas relevant för rätt målgrupp.

Exempel på kunder

Hör av dig.

Tveka inte att boka ett möte för att diskutera din verksamhet och hur vi kan hjälpa till för att du ska nå dina mål.

Postadress: Tuvebergsvägen 24, 441 40 Alingsås

Tel: +46 707 13 59 78
fredrik@beckmanmedia.se